Zondag 20 april (eerste Paasdag) en maandag 21 april (tweede Paasdag)
Vier Pasen bij Broeck Oudewater en geniet van een uitgebreide paasbrunch. Kom genieten van heerlijke verschillende gerechten. U heeft de keuze uit warme en koude gerechten, frisse salades, vis-, vlees- en vegetarische gerechten, luxe broden met verschillende soorten vers beleg.
UITGEBREID LUNCH BUFFET
BROODHOEK - WARME START
Versgebakken brood | croissants | brioche | gekookte eieren | kazen | gerookte zalm | spreads | frisse salade
***
BELEG EN SMEERSELS
Geselecteerde kazen | huisgerookte kip | steak tartaar spread | gerookte zalm met roomkaas | komkommer-tomaat-aspergesalade | huisgemaakte eiersalade
***
SEIZOENSSOEP
Aspergesoep | bieslook | serranoham
***
SELECTIE VAN SMAAKMAKERS
Sashimi van tonijn | vega gyoza's | oeufs en cocotte | albondigas | frisse groene salade | gebakken gamba's
***
LIVE COOKING DOOR BROECK'S CHEF
Beenham | kalfslende | zalmzijde | witte asperges | roseval aardappeltjes | roerei | serranoham
***
ZOETE AFSLUITING
Red velvet cake | tartelettes met lemoncurd en meringue | frambozen eiwitschuim | advocaat panna cotta | kaastafel met chutney en vijgenbrood
Aanvang tussen 11:00 - 12:00.
Brunch van 11:00 - 14:00.
Kinderen t/m 3 jaar gratis, Kinderen van 4 t/m 12 22.5 p.
42.5 p.p.
Reserveer snel door te bellen naar 0348-748494 of stuur een mail naar info@broeckoudewater.nl